Kalush Orchestra: “2023 Eurovision’un Liverpool’dan Alınarak Kiev’e Verilmesini İstiyoruz”

Eurovision 2022’yi “Stefania” şarkısıyla kazanan Kalush Orchestra grubu, yarışmanın Kiev’de gerçekleşmesini istediklerini yineledi.

Dün gece MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde sahne alan Kalush Orchestra, performansları öncesi açıklamalarda bulundu.

2023 Eurovision’un Kiev’de düzenlenmesini istediklerini belirten grup, “Yarışmayı 2023’te yeniden kazanacağız.” dedi.

Birleşik Krallık’a yardımları için teşekkür ederiz. Biz elimizden gelenin en iyisini yaparak yarışmayı kazandık. Birleşik Krallık’tan da kültürümüzü katarak yarışmayı düzenlemelerini bekliyoruz. Eğer savaşı kazanırsak ne olursa olsun yarışmanın Kiev’de yapılmasını istiyoruz. Ukrayna 2023’te de en iyi sanatçıyı ve en iyi şarkıyı göndererek yarışmayı yine kazanacak.

Grubun solisti Oleh Psiuk, 2023 Eurovision’da sahne alıp almayacaklarıyla alakalı ise “Henüz bir görüşme yapmadık. Kazananlar olarak konuk sanatçı olursak mutlu oluruz.” yorumunda bulundu.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s