Victoria: “Imaginary Friend Sahnede İşe Yaramazdı”

Bulgaristan’ı 2021 Eurovision’da temsil eden, anketlere ve bahislere rağmen ilk ona giremeyen Victoria, Eurovision tecrübesi hakkında konuştu.

2020 yılında “Tears Getting Sober” şarkısıyla Eurovision’a katılan, yarışmanın iptal edilmesiyle 2021 için altı şarkı hazırlayan Victoria, bu şarkılardan favori olarak gösterilen Imaginary Friend yerine Growing Up Is Getting Old şarkısıyla yarışmaya katılmıştı. Victoria, “başkalarını dinlemeyin, iç sesinize kulak verin” diyerek Eurovision tecrübesi hakkında konuştu.

Eurovision harika bir tecrübeydi. İlerde fırsat olursa kesinlikle dönmeyi düşüneceğim. Umuyorum ki gelecekte bizi temsil eden bir sanatçı yarışmayı Bulgaristan’a getirecek. Eurovision için hazırladığım şarkılar arasında Imaginary Friend daha popülerdi. Ama bu şarkı bir stüdyo şarkısıydı. Ne zaman Imaginary Friend ile prova yapsam veya canlı söylesem hep bir şeyler eksik gibi hissettim. Bence bazı şarkılar stüdyo şarkısı olarak kalmalı. Sonraki Bulgaristan temsilcilerine tavsiyem, diğerlerinin tavsiyelerini dinlemeleri. Ancak önemli kararlar alırken her zaman kendinize sadık kalın çünkü sahnedeki kişi siz olacaksınız.

Victoria yarışma sırasında yaşadığı zorluklarla alakalı ise şunları söyledi

Eurovision’un en zor kısmı rekabet olması. Zamanla üzerimdeki baskıya alışsam da karakterime aykırı bir ruh içindeydim. Eurovision artık çok değişti. Yarışmanın artık bir formülü yok. Alternatif ve benzersiz müzikler için de harika bir alan yaratıldı. Eurovision için olmadığı söylenen bir şarkıyla harika bir sonuç elde ettik. Bulgaristan’nın artık her yıl yarışmada yer alması ve sanatçılarına bu eşsiz deneyimi yaşatması gerekiyor.

Yorum bırakın